WEDSTRIJD SAV Futsal Morlanwelz A - Proost Lierse A  2 - 6  (1-3)

DATUM 28-09-2018  21:15

DOELPUNTEN 5' Sababti A. 0-1, 9' Beeckman 1-1, 14' Anik 1-2, 16' Ajaouaou 1-3, 29' Deladrière 2-3, 32' Kasmi 2-4, 38' Anik 2-5, 39' Kasmi 2-6

VERSLAG Na de stuntzege van Morlanwelz op het veld van Charleroi waren de spelers van coach Zico op hun hoede voor deze lastige verplaatsing. Na 5 minuten opende Sababti, na de derde grote kans, verdiend de score. Lier zet de ene na de andere mooie combinatie op en Morlanwelz probeert dit te counteren door met vliegende keeper te spelen. Na 9 minuten levert dit de gelijkmaker op via Beeckman. In de 14de en 16de minuut diept Proost via Anik en Ajouaou de score uit tot 1-3, tevens de ruststand. Morlanwelz blijft met een vijfde veldspeler spelen en dat levert 10 minuten voor tijd de aansluitingstreffer op langs Deladrière. 3 minuten later zorgde Kasmi terug voor een marge van 2 doelpunten. De jongens van Zico stonden organisatorisch goed en Anik en Kasmi zorgden in de laatste 2 minuten, met hun 2de van de avond, nog voor een ruime en verdiende 2-6 overwinning.